Boks jezelf mentaal fit (individuele training)

Boks jezelf mentaal fit (individuele training)

- Werken aan persoonlijke (leer)doelen

- Training/coaching op maat

- Oefeningen gericht op fysieke oefeningen (boksen) en mentale oefeningen

- Boksen wordt als middel ingezet

- Met daarnaast oefeningen uit de Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en uit de Mindfulness Based Stress Reduction training (MBSR)

Waar helpt deze
training mee

Waar helpt deze training mee: Boks jezelf mentaal fit (individuele training)

In deze training/coaching ga je (op maat) met verschillende actieve werkvormen aan de slag om te werken aan je persoonlijke doelen. Deze doelen zijn de rode draad tijdens de hele training. Iedere les ga je hier zelf bewust aan werken en daarnaast zijn er reflectie momenten om je bewust te laten worden van je automatische patronen. Het boksen wordt als middel ingezet, daarnaast gebruiken we in deze training oefeningen uit de Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en uit de Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training. 

Je gaat niet alleen in de les werken aan je persoonlijke leerdoelen, maar ook in je dagelijks leven. Je krijgt in de eerste les een werkboek mee waar oefeningen in staan om thuis mee aan de slag kan gaan. 

Persoonlijke doelen zouden bijvoorbeeld gericht kunnen zijn op:

Mentale doelen:

Bijvoorbeeld: het vergroten van het zelfvertrouwen, bewustzijn van je non-verbale uitstraling,  jezelf beter leren kennen, grenzen kunnen aangeven, geloven in je eigen kunnen, positief leren denken, focus en concentreren op je doel, voor jezelf leren opkomen, voor jezelf leren kiezen.

Fysieke doelen:

Bijvoorbeeld: het verbeteren van de coördinatie, het verbeteren van het uithoudingsvermogen, het verbeteren van lenigheid, het verbeteren van fysieke kracht, stevig staan, lichaamstaal, sterker worden, fysieke ontspanning en spanning kunnen toepassen, adem naar je buik kunnen brengen, laag in de buik, leren boksen, fysieke spanning kunnen toepassen, kunnen schakelen tussen fysieke ontspanning en fysieke spanning

Emotionele doelen:

Bijvoorbeeld: het herkennen van de basis emoties, het in gesprek kunnen gaan n.a.v. de basis emoties, het beheerst om kunnen gaan met de basis emoties, het herkennen van je triggers gekoppeld aan de verschillende emoties, het herkennen van je hartslagpercentages in je lichaam, het kunnen koppelen van je hartpercentages aan emoties en triggers, het kunnen controleren van je ademhaling, spanning kunnen omzetten naar rust, weten waar je spanning in je lijf ervaart, plezier ervaren in training, ervaringsleren 

Wil je meer informatie/heb je nog vragen, stuur dan een mail naar info@connectandsee.nl 

 

Voordat je kunt deelnemen aan de training, krijg je eerst een intakegesprek. 

Contra-indicatie zijn: agressie problematiek, verslaving, persoonlijkheidsproblematiek.

Informatie over deze training

Data en tijden: spreken we samen af

Duur: 8 bijeenkomsten van 1 uur. 

Kosten:  €90,00 euro per les. Dit is inclusief werkboek

Locatie: MCR Minderbroederssingel 44 in Roermond

Informatie over deze training: Boks jezelf mentaal fit (individuele training)

Liever de training individueel volgen of in een groep met alleen bekenden

Natuurlijk is het ook mogelijk om deze training individueel of met een eigen groep te volgen.

Neem contact op voor meer informatie of kijk bij de individuele trainingen.