Privacy Statement

Per 25 mei 2018 is de nieuwe Europese privacywetgeving: "Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)" in werking. Jouw privacy is belangrijk en staat voor ons voorop.

 

Privacybeleid

Jouw persoonlijke gegevens: je laat ze bij ons achter, wanneer je je inschrijft voor een training, workshop of andere activiteiten. Dat klinkt heel simpel, maar we kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten waarom en waarvoor wij je om persoonlijke gegevens vragen. Dat vertellen we je graag, want we vinden het belangrijk hier open over te zijn.

 

Veiligheid

Alle gegevens die je bij ons achterlaat worden veilig bewaard. Wie niks met jouw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij. We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarmee je ze met ons hebt gedeeld. We delen geen persoonlijke gegevens met externe partijen, alleen wanneer dit wettelijk verplicht is. In alle andere gevallen vragen wij altijd om jouw toestemming.

 

Wat doen we met jouw gegevens?

Wij gebruiken de door jou verstrekte, maar ook door onszelf verzamelde gegevens, voor verschillende doelen. Hieronder kun je zien welke doelen dat zijn.

 

 • Intakeformulier:
  Het intakeformulier die je invult in het begin van de training, vul je in zodat we kunnen bekijken of wij de juiste personen zijn om de training aan jou aan te bieden. Indien wij denken dat deze training op dit moment niet passend voor je is, zullen we dit terugkoppelen aan jou.

 • Evaluatieformulieren:
  Na een training, workshop of andere activiteiten die we aanbieden, vragen we je een evaluatieformulier in te vullen. Dit kan anoniem. We vragen dit omdat we altijd alert willen zijn op verbeteringen en we de kwaliteit kunnen blijven bieden.

 • Contactgegevens:
  Je kunt ons bellen om een vraag te stellen of een e-mail sturen. Om je goed en snel te kunnen helpen bij vragen, vragen we je om persoonsgegevens en maken we aantekeningen die we – wanneer nodig – bewaren.

 • Reviews:
  We zijn dol op reviews. En onze klanten ook. Wil je een review schrijven, kies dan zelf of je persoonlijke gegevens of je naam zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

 

Bewaartermijn

Wij bewaren jouw persoonsgegevens zo lang als noodzakelijk voor de hierboven aangegeven doeleinden of zo lang de wet dat voorschrijft. Connect & See mag de persoonsgegevens langer bewaren indien er omstandigheden zijn die daartoe aanleiding geven.


Correctie en verwijdering

Wil je gegevens inzien, wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Geen probleem, stuur ons een e-mail.


Heb je nog vragen? Bel of mail ons op 06-41984554 of stuur een email naar info@connectandsee.nl