Wekelijkse Mindfulness lessen (Nog 2 plekken vrij)

Wil je wekelijks een moment voor jezelf om te mediteren en met Mindfulness bezig te zijn? Op maandagavond zijn er wekelijkse Mindfulness lessen van een uur te volgen in een groep van maximaal 8 personen.


“Mindfulness houdt in dat je aandacht geeft op een speciale manier: doelbewust, op het moment zelf en niet oordelend aan dingen zoals ze zijn”. Williams, Teasdale, Segal en Kabat-Zinn (2007).
Tijdens de wekelijkse mindfulness lessen staan we stil bij verschillende thema’s zoals stress, dankbaarheid, gedachtes/piekeren, automatische reacties herkennen, compassie, communicatie enzovoorts. Daarnaast zijn er verschillende meditatieoefeningen, passend bij het thema van die week.
 
Deelnemers van deze lessen hebben aangegeven dat (na het regelmatig volgen van de wekelijkse lessen) ze: 

  • Beter slapen
  • Meer ontspannen zijn
  • Beter in hun vel zitten
  • Minder piekeren
  • Meer kunnen genieten
  • Meer zelfvertrouwen hebben gekregen
De wekelijkse mindfulness les wordt gegeven door Esther Helgers-Geelen (eigenaar van Connect & See). Ze geeft al vanaf 2016 wekelijkse mindfulness lessen. Vanaf april 2020 gaat ze deze lessen ook bij PURA yoga geven.

Heb je eerder een mindfulnesstraining gevolgd en wil je het geleerde blijven onderhouden, wil je (voordat je bijvoorbeeld een mindfulnesstraining gaat volgen) eerst weten en ervaren wat mindfulness nu precies is, wil je een moment per week voor jezelf? Dan is dit een mooie en zinvolle wekelijkse les om aan deel te nemen.


Lesdag:
Roermond MCR Minderbroederssingel 44
Maandag: 19:00 -20:00 uur
 
Heb je interesse maar kun je niet op maandag?
Neem dan contact op om te informeren naar andere mogelijkheden.
 

Kosten:
10 rittenkaart: €95,- incl. koffie/thee.
Het lesgeld dient voor aanvang van de eerste les betaald te worden. De 10 rittenkaart is 3 maanden geldig. Deelnemers krijgen een korting van 5% op trainingen en workshops die naast de lessen worden aangeboden.
 

Proefles:
Wil je een keer ervaren wat Mindfulness voor jou kan betekenen? Kom dan vrijblijvend een proefles nemen. 


 

Direct aanmelden

Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Email:
Telefoonnr:
Vraag/Opmerking: