Mindfulness op het werk

Breng de energie en motivatie terug in je team

Hoe zorg je voor meer vitaliteit en flexibiliteit onder je werknemers? Hoe breng je het ziekteverzuim drastisch naar beneden? Hoe zorg je weer voor energie en enthousiasme in je team? Steeds meer bedrijven ontdekken hoe mindfulness de werksfeer en productiviteit kan verbeteren. Voor deze trainingsreeks gebruiken we het programma WorkplaceMT. Die methode is uitgebreid onderzocht en verfijnd door het Oxford Mindfulness Centre van de Universiteit van Oxford.
 
Deze training is een verkorte versie van de 8 weken-training en speciaal ontwikkeld voor het bedrijfsleven. WorkplaceMT is gebaseerd op de wetenschappelijk bewezen effectieve MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy).

Inhoud

De cursus bestaat uit zes trainingen van 60 minuten (een langere versie van 90 minuten per sessie is ook beschikbaar). Daarnaast wordt aan de deelnemers gevraagd om dagelijks 15 minuten thuis te oefenen met de mindfulness-technieken uit de cursus. In de training maken we gebruik van het boek van Mark Williams: ‘Een praktische gids om rust te vinden in een hectische wereld’.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Direct aanmelden

Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Email:
Telefoonnr:
Vraag/Opmerking: