Pilot training MAP voor studenten. Start 8 januari

Op 8 januari 2020 start er een pilot van de training MAP voor studenten. MAP staat voor: Mindfulness, ACT en Positieve Psychologie. Met deze bewezen effectieve methodes is deze training ontwikkeld.

De training is bedoelt voor studenten vanaf 18 jaar die studeren binnen Hogescholen en Universiteiten. De training is erop gericht om op een andere manier met stress om te gaan en meer psychologische flexibiliteit en veerkracht te ontwikkelen.

Deze training wordt in maart 2020 aangeboden binnen Hogescholen en Universiteiten. Op 8 januari ga ik de eerste pilot draaien bij MCR. Naast het meedoen aan deze 8-weekse training waarin je met verschillende oefeningen vanuit de Mindfulness, ACT en Positieve Psychologie aan de slag gaat, mag jij meedenken aan verbeteringen van de training.

Binnen Hogescholen en Universiteiten wordt deze training gratis aangeboden. Binnen MCR vraag ik een kleine onkosten vergoeding om kosten zoals huur, materiaal kosten, kopieën werkbladen etc. te compenseren.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@connectandsee.nl.

Trainer: Esther Helgers-Geelen
Data: 8 januari, 15 januari, 22 januari, 29 januari, 5 februari, 12 februari, 19 februari, 26 februari (bij veel carnavalsvierders wordt deze data verschoven naar een ander moment).
Tijd: 19:00 uur tot 21:00 uur
Locatie: MCR Minderbroederssingel 44 in Roermond
Kosten: €55,- incl. werkbladen, koffie/thee, versnaperingen.
Deelnemers: maximaal 10 deelnemers
Aanmelden: via info@connectandsee.nl

Direct aanmelden

Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Email:
Telefoonnr:
Vraag/Opmerking: