Mindfulnesstraining voor opvoeders. Start 26 november

Deze mindfulnesstraining is speciaal voor opvoeders.

Met deze training leer je hoe je met deze stress om kan gaan en de aandacht te trainen. Hierdoor leer je om minder snel te reageren op prikkels, irritaties en ergernissen en te leren luisteren naar de signalen van je lichaam.
Je krijgt oefeningen mee voor jezelf en je krijgt oefeningen mee vanuit de "Kids Connect & See" training die je samen met je kind(eren) kunt doen. 

Tijdens de training van 8 weken gaan we aan de slag met verschillende aandachtsoefeningen en onderwerpen die per week verschillen. Je leert ook om te pauzeren en aanwezig te zijn in het hier en nu. Je krijgt inzicht in (automatische) gedachte- en gedragspatronen. Daarnaast leer je een vriendelijke grondhouding naar jezelf en anderen aan te nemen.
 
Het is aangetoond dat Mindfulness onder meer zorgt voor:
 
-          Minder stress                                                     - Minder lichamelijke (pijn)klachten
-          Verbetering van het immuunsysteem                - Meer (zelf)compassie
-          Minder angst                                                     - Een beter geheugen
-          Meer focus                                                         - Minder piekeren
 
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met info@connectandsee.nl 

Trainer: Esther Helgers  
Data: 26 november, 3 december, 10 december, 17 december, 7 januari, 14 januari 21 januari, 28 januari 
Extra bij te boeken is een stiltedag. Kijk bij stiltedagen voor de data en overige informatie. Als deelnemer krijg je €10,- korting op de prijs van de stiltedag. 
Tijd: 19:00 uur t/m 21:30 uur 
Kosten:€395,- excl. btw. Dit is inclusief een werkboek, oefeningen vanuit de "Kids Connect & See training" en audiobestanden (voor bedrijven gelden andere tarieven). 
De meeste zorgverzekeraars vergoeden de mindfulnesstraining. Informeer bij je zorgverzekeraar of dit bij jou ook zo is. Kijk verder bij vergoedingen op deze website voor meer informatie.
Deelnemers: maximaal 4 deelnemers
Locatie: MCR Minderbroedersingel 44 in Roermond tenzij het door de Corona niet mogelijk is om de training live op de locatie te volgen. Als dit niet kan, dan wordt de training online gegeven.   

Direct aanmelden

Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Email:
Telefoonnr:
Vraag/Opmerking: