Mindfulnesstraining voor thuiswerkers. Start 24 november

Werk je sinds de Corona veel thuis? Merk je dat je hier last van begint te krijgen doordat je stress ervaart en moeilijk kunt afschakelen? Misschien is deze Mindfulnesstraining dan iets voor jou.

In deze Corona tijd waar we veel thuiswerken, kan het zijn dat privéleven en je werk door elkaar gaan lopen. Je vindt misschien moeilijk om af te schakelen, om die pauze te pakken, je laptop dicht te laten, je werk te combineren met je gezinsleven. Er kunnen allerlei factoren zijn waar je op dit moment last van hebt nu de situatie zo anders is dan een aantal maanden geleden.
Misschien ervaar je hier stress van of merk je dat je continu “aan” staat. In deze mindfulnesstraining staan we hier bij stil en kun je je ervaringen delen met anderen die hetzelfde ervaren.

In deze training leert je bewuster stil te staan bij je ervaring van het hier en nu en deze niet te veroordelen. Er kan dan ruimte ontstaan voor het maken van andere keuzes. Hierdoor kun je effectiever omgaan met stress.
 
In de bijeenkomsten maakt je kennis met verschillende aandachtsoefeningen. Je leert hoe je mindfulness kunt inzetten in het omgaan met stress op het werk. Daarnaast draagt het bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de training leer je ook om te pauzeren en aanwezig te zijn in het hier en nu. Je krijgt inzicht in (automatische) gedachte- en gedragspatronen. Daarnaast leer je een vriendelijke grondhouding naar jezelf en anderen aan te nemen.
 

Wil je meer informatie over de effecten van Mindfulness? Kijk dan een op www.radboudcentrumvoormindfulness.nl.
Er is in ieder geval veel onderzoek gedaan naar Mindfulness. Zo is wetenschappelijk aangetoond dat Mindfulness onder meer zorgt voor:
 
-          Minder stress                                                     - Minder lichamelijke (pijn)klachten
-          Verbetering van het immuunsysteem                - Meer (zelf)compassie
-          Minder angst                                                     - Een beter geheugen
-          Meer focus                                                         - Minder piekeren
 
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met info@connectandsee.nl 

Trainer: Esther Helgers  
Data: 24 november, 1 december, 8 december, 15 december, 22 december, 5 januari, 12 januari, 19 januari 
Extra bij te boeken is een stiltedag. Kijk bij stiltedagen voor de data en overige informatie. Als deelnemer krijg je €10,- korting op de prijs van de stiltedag. 

Tijd: 19:00 uur t/m 21:30 uur 
Kosten:€365,- excl. btw. Dit is inclusief een werkboek en audiobestanden (voor bedrijven gelden andere tarieven).
De meeste zorgverzekeraars vergoeden de mindfulnesstraining. Informeer bij je zorgverzekeraar of dit bij jou ook zo is. Kijk verder bij vergoedingen op deze website voor meer informatie.

Deelnemers: maximaal 4 deelnemers
Locatie: MCR Minderbroedersingel 44 in Roermond tenzij het door de Corona niet mogelijk is om de training live op de locatie te volgen. Als dit niet kan, dan wordt de training online gegeven.   

Direct aanmelden

Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Email:
Telefoonnr:
Vraag/Opmerking: