Workshops binnen organisaties en scholen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een workshops voor je personeel of studenten wilt organiseren. Connect & see biedt verschillende workshops op maat aan.

Al een aantal jaren heeft Connect & See verschillende workshops georganiseerd voor organisaties en binnen scholen. Afhankelijk van de vraag en behoefte kan er een workshop op maat aangeboden worden. Hieronder staan een aantal voorbeelden:

Hogeschool Zuyd: een aantal workshops over Mindfulness en Acceptance and Commitment Therapy (ACT) voor studenten: de studenten hebben kennisgemaakt met Mindfulness en ACT d.m.v. theorie en veel oefeningen waardoor ze vooral het konden ervaren wat Mindfulness en ACT kan betekenen voor hun zelf en voor hun toekomstige cliënten. 

Basisschool de Zonnewijzer: leerlingen van groep 7 hebben 3 workshops gevolgd in Mindfulness, Positieve Psychologie en Yoga. Tijdens de workshops hebben de leerlingen vooral veel oefeningen gedaan waardoor ze konden ervaren wat mindfulness, yoga en positieve psychologie kan doen. Ze zijn zowel individueel als in groepen, met elkaar, aan de slag gegaan met verschillende thema's. Daarnaast hebben ze een werkboek mee naar huis gekregen waardoor ze thuis verder konden gaan met de oefeningen. 

Herman Broerenschool: medewerkers hebben kennisgemaakt met Mindfulness. Er werden 3 workshops gegeven waardoor verschillende medewerkers konden deelnemen. Hier hebben medewerkers vooral geoefenden met mindfulness en de koppeling gemaakt naar het onderwijs en naar hun leerlingen. 

Gemeente Roermond: voor de Gemeente Roermond heeft Connect & See nu 2 jaar achterelkaar een workshop over mindfulness gegeven in het kader van de vitaliteitsmaand. Medewerkers hebben informatie gekregen over mindfulness en ook kunnen ervaren wat mindfulness is d.m.v. praktische oefeningen die ze thuis en op het werk kunnen toepassen waardoor ze eerder alert zijn op stress en hiernaar kunnen handelen. 

MEE Noord en Midden Limburg: medewerkers hebben hier kennisgemaakt met Mindfulness d.m.v. praktische oefeningen gericht op hoe ze om kunnen gaan met stress, hoe ze stress bij zichzelf kunnen herkennen en wat ze dan nodig hebben. Verder hebben we vooral oefeningen vanuit de mindfulness gedaan waarin de ervaring centraal stond. 

Vrijwilligerscentrale Venlo:  de vrijwilligers van de vrijwilligerscentrale hebben twee jaar achterelkaar de mogelijkheid gekregen om workshops over mindfulness te volgen. Hier hebben de vrijwilligers mindfulnessoefeningen gedaan waarbij het thema stress centraal stond en goed voor jezelf zorgen. 

Naam:
Telefoon:
E-mail:
Bericht: