Workshop Voluit Leven op 9 januari 2021

Wil je een indruk krijgen wat je leert tijdens de Voluit Leven training? Op 9 januari kun je een workshop volgen waarin je kennismaakt met de training en met de methodes ACT en Mindfulness.

De training Voluit Leven is gebaseerd op ACT (acceptance and commitment therapy) en Mindfulness. De training is in 2017 genomineerd door de VGZ voor de meest zinnige zorg award. Deze training is zeer effectief gebleken.

In de training van 9 weken leer je hoe je met spanningen, piekeren, onzekerheid, en andere ongemakken om kunt gaan. Je krijgt handvaten aangereikt om juist niet tegen deze negatieve gevoelens te vechten en te verzetten. Wetenschappelijk onderzoek laat namelijk zien dat deze houding ons psychisch leed juist kan versterken en ons minder flexibel maakt. In deze training gaan we er vanuit dat (psychisch) lijden onlosmakelijk verbonden is aan het leven. Wanneer je dit aanvaardt stop je met het dagelijks gevecht tegen de klachten. Zo ontstaat ruimte en energie om je te richten op de dingen die werkelijk belangrijk zijn in je leven.

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met een aantal oefeningen uit de Voluit Leven training en krijg je uitleg over wat je kunt vanwachten van de training zelf. 

Data: 9 januari 2021
Tijd: 11:30 uur t/m 12:30 uur
Kosten: €5,- p.p.
Locatie: Minnderbroederssingel 44 in Roermond
Aanmelden is verplicht via info@connectandsee.nl of via het formulier op deze pagina. Er is plek voor maximaal 6 deelnemers. 

Naam:
Telefoon:
E-mail:
Over welke training heb je een vraag?
Bericht: