Training "Actief vooruit!" voor (jong)volwassenen/studenten

Connect & See heeft samen met C-colours een training ontwikkelt "Actief vooruit!"

De training "Actief vooruit !" is ontwikkelt voor (jong)volwassenen om o.a. meer psychologische flexibiliteit te ontwikkelen en om (anders) leren omgaan met stress en andere uitdagingen in het leven. Deze training is gebaseerd op methodieken vanuit ACT, Mindfulness en Positieve psychologie. De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur, waarbij theorie afgewisseld wordt met veel praktische oefeningen. 

In samenwerking met de vakgroep Levenspsychologie van de Open Universiteit wordt deze training vanaf januari 2020 gegeven aan studenten (tussen de 18 en 27 jaar) van Hogescholen en Universiteiten. Er wordt 4 pilots gedraaid en tijdens deze 4 pilots wordt er vanuit de vakgroep Levenspsychologie van de Open Universiteit onderzoek gedaan naar o.a. het effect van deze training op de studenten. 

Lijkt je dit interessant? Ben je een student tussen de 18 en 27 jaar die studeert aan een Hogeschool of Universiteit? Of ben jij een onderwijsinstelling en lijkt je dit een mooi aanbod (ter preventie) voor je studenten?
Neem dan contact op voor meer informatie via: info@connectandsee.nl of via tel: 06-41984554Daarnaast start er een aller eerste pilot op 20 augustus!!
Wil je als eerste ervaren wat deze training kan betekenen voor jou? En meedenken over verbeteringen voordat we deze training in januari gaan onderzoeken?

Of je nu studeert of niet, deze training zorgt ervoor dat je meer psychologische flexibiliteit kan ontwikkelen, op een andere manier leert om te gaan met stress, spanningen en andere uitdagingen van het leven. Dit doen we d.m.v. veel praktische oefeningen en het overbrengen van theorie vanuit de methodieken Acceptance and commiment therapy, Mindfulness en Positieve psychologie. 

De training duurt 8 weken en iedere bijeenkomst duurt 2 uur.
Hieronder zie je een paar thema's die in de training terugkomen:

- Herken je stress en het anders leren omgaan met stress
- Gedachten niet (te) serieus nemen
- Aanwezig zijn bij dat wat er is
- Wat vind je belangrijk?
- Leven naar je waarden
- Goed voor jezelf zorgen

Aangezien het een pilot betreft en je mee mag denken aan verbeterpunten van de training, zijn de kosten maar €75,- p.p.
Dit is inclusief een werkboek!

Er is maar plek voor 8 personen, dus vol =vol!

Trainers: Esther Helgers-Geelen en Mireille Begheijn
Data: 20 augustus, 27 augustus, 3 september, 10 september, 17 september, 24 september, 1 oktober
Tijd: 19:00 uur tot 21:00 uur
Deelnemers: maximaal 8 personen
Kosten: €75,- Dit is inclusief een werkboek
Locatie: MCR Minderbroederssingel 44 in Roermond
Aanmelden: via info@connectandsee.nl