Mindfulness en Positieve Psychologie voor basisscholen

Nieuw project! Vanaf september 2020 wil ik binnen basisscholen een training gaan geven aan kinderen van groep 5 t/m groep 8 op het gebied van Mindfulness & Positieve Psychologie.

Ik ben op zoek naar twee basisscholen die mee willen werken aan een pilot van de training Mindfulness & Positieve Psychologie voor kinderen van groep 5 t/m groep 8.

Het is een training van 8 weken en duurt 1 uur per bijeenkomst. In deze training gaan kinderen op een speelse wijze o.a. leren om bewust te worden van wat ze bij zichzelf ervaren en bewust te worden van de dingen om hun heen. Ze krijgen o.a. handvaten hoe ze om kunnen gaan met bijvoorbeeld spannende momenten, dat altijd reageren niet hoeft, leren hoe ze kunnen ontspannen en leren bewust te worden van hun sterke kanten en hoe ze dit kunnen inzetten. De volgende thema's komen bijvoorbeeld aanbod:
- mijn aandacht erbij houden
- mijn emoties
- mijn sterke kanten
- dankbaarheid
- yoga & mediatie
en nog veel meer.

Lijkt je dit wat voor je school? Stuur dan een mail naar info@connectandsee.nl en dan maken we een afspraak waarbij ik je alles kan vertellen over de inhoud van de training en het werkboek kan laten zien die de kinderen krijgen.

 

Naam:
Telefoon:
E-mail:
Bericht: