Ervaringen van deelnemers

Hieronder zijn een aantal ervaringen te lezen van deelnemers:

Individuele training van 8 weken:

"Een hele fijne training door een trainster die oprecht en persoonlijk een vertrouwde omgeving weet te creeren".

"Ik kan de 1 op 1 training aanbevelen! Het geeft meer diepgang en maatwerk. Ik heb er ontzettend veel goeds aan gehad".


"De training heeft mij veel inzichten gegeven. Ik kon zoveel piekeren en daardoor niet volledig genieten van de dingen om mij heen. Dit is nu gelukkig veranderd en ik heb er vertrouwen in dat ik hier nu mee verder kan gaan".


Groepstraining: Mindfulness Based Stress Reduction training van 8 weken: 

" Toen ik een burn-out kreeg werd mij Mindfulness aangeraden. Zo enthousiast als ik ben kocht ik een boek, zocht op internet, downloadde een app en ging aan de slag. Al snel merkte ik dat ik behoefte had aan meer begeleiding en zo kwam ik uit bij Connect and See. De training was in groepsverband en hierdoor heel prettig om ook ervaringen van anderen te horen. Toch was het mijn eigen training en voelde Esther heel goed aan wat ik nodig had, waar mijn behoefte lag en stelde ze mooie open vragen, zonder oordeel. Hierdoor kwam ik tot eigen inzichten, wat ik wel een hele bijzondere ervaring vond. Ik ben blij dat ik mezelf deze training gegund heb, gun jij het jezelf ook? "
 

"​De sfeer in de groep was heel fijn. Het voelde heel open, veilig en vertrouwd. Ik ben me meer bewust geworden van mezelf en goede hulpmiddelen gekregen voor in het dagelijks leven".
​Karin

"Vanaf moment 1 op mijn plek en op een professionele manier de ondersteuning gekregen die ik nodig heb. Het sluit prefect aan bij mijn vraag".
​​
"Zo knap hoe je d.m.v. vragen stellen en spiegelen zo goed mezelf laten leren kennen, waardoor ik weer tot acties kom. Of juist accepteer dat het gewoon zo is soms".

 

“Het heeft me veel meer gebracht dan ik er van verwacht had. Ik was vooral nieuwsgierig naar Mindfulness, maar daarnaast geeft het me heel veel gebracht”.
 

“Ik vond de presentatie/kundigheid van de trainer uitstekend! Er kwam steeds de juiste opdracht/vraag/opmerking op het juiste moment. Goede opbouw van de training en in eenvoudig taalgebruik, maar daardoor heel helder”.
 

“De training geef ik een 9. Er was een goede opbouw en fijne oefeningen. Ook de “warme gezellige sfeer” en het gewoon “aan tafel zitten” was heel fijn”.


Voluit Leven training van 9 weken:

​"De cursus Voluit leven was een eye-opener. Esther geeft praktische technieken en oefeningen om te leven volgens je waarden en met aandacht voor wat echt belangrijk voor je is. Dat doet ze met veel enthousiasme, persoonlijke betrokkenheid en met een prettige dosis humor. Knap hoe ze Mindfulness en ACT weet te vertalen naar de persoonlijke situaties van de cursisten zodat het optimaal toepasbaar is in de praktijk". 
​Daan


​"Ik weet weer waar mijn passie ligt en wat ik wil gaan doen in mijn leven. Ik heb veel energie terug gekregen en dit merkt mijn omgeving ook".

​"Ik ben veel bewuster geworden van wat ik wil in mijn leven. Niet alleen maar doorgaan met het werk wat ik al 20 jaar doe, omdat dit zo hoort. Nee, ik ga mijn dromen achterna en ga doen wat ik al veel langer had moeten doen. Dank jullie wel voor deze eye-opener".

​"Het was een fijne groep. Door de sfeer die neer werd gezet door de trainers, kon ik mezelf zijn. Ik heb mezelf weer gevonden!". 


 

Naam:
Telefoon:
E-mail:
Over welke training heb je een vraag?
Bericht: