online mindfulness en positieve psychologie voor kinderen start: z.s.m

In deze periode kunnen kinderen wel wat extra's gebruiken. Met deze training van 8 bijeenkomsten kunnen kinderen op een speelse wijze aan de slag met verschillende thema's die ondersteunend kunnen zijn in deze periode.

Voor kinderen is deze periode niet altijd even gemakkelijk. Opeens is alles anders, kunnen ze niet meer naar school, moeten ze thuis hun schoolwerk maken, zien ze hun vriendjes en vriendinnetjes niet, buitenspelen is anders dan anders, de vakantie gaat niet door en ga zo maar door. 

De training is gemaakt voor kinderen van groep 5 t/m groep 8 van de basisschool. 
Met deze training gaan de kinderen twee keer in de week voor 4 weken lang aan de slag met verschillende onderwerpen. Zoals:
- Mijn sterke kanten
- Mijn aandacht erbij houden
- Mijn emoties en hoe hier mee om te gaan
- Rust en stilte
- Yoga
- Mediatie
- Mijn eigen ik en hier ben IK
- Dankbaarheid
- Vriendschap


Ook zal ik extra aandacht schenken aan hetgeen wat wel kan op het gebied van contact hebben met hun vriendjes en vriendinnetjes, we gaan samen kijken naar wat wel mogelijk is en zoeken hier creatieve oplossingen voor. 

Er kunnen 8 kinderen per keer deelnemen, zodat er genoeg individuele aandacht is. Het liefst kinderen uit 1 klas zodat ze hun klasgenoten, vriendjes, vriendinnetjes weer zien en samen met deze training aan de slag kunnen. 
Belangrijk te vermelden is dat deze training geen behandeling of therapie is. Dit is een aandachtstraining waarbij kinderen meer bewust worden van de dingen om hun heen en bij zichzelf en leren ontdekken waar hun kracht zit. Tevens krijgen kinderen handvaten hoe ze om kunnen gaan met bijvoorbeeld spannende momenten, leren ontspannen, leren dat ze niet altijd hoeven te reageren en hoe ze hun sterke kanten kunnen inzetten. 

Trainer: Esther Helgers-Geelen
Start training: z.s.m. Ik ben bezig om deze training online-proof te maken, de verwachting is dat deze half april gaat starten
Tijd: waarschijnlijk van 16:00 uur tot 17:00 uur 
Kosten: ik vraag een vrijwillige bijdrage. 

Wil je je kind(eren) alvast aanmelden? Stuur dan een mail naar: info@connectandsee.nl 

Naam:
Telefoon:
E-mail:
Bericht: