Workshops binnen het onderwijs

De afgelopen jaren heeft Connect & See verschillende workshops aan leerlingen/studenten gegeven. Deze workshops worden op maat gemaakt afhankelijk van de vraag.

Met een workshop kunnen leerlingen/studenten en docenten kennismaken met verschillende thema's en methodes. Afhankelijk van de vraag, wordt er een workshop op maat gemaakt. De workshop duurt meestal tussen de 1,5 uur en 2 uur waarbij er vooral ervaringsgericht wordt gewerkt. 
Hieronder staan wat voorbeelden van de workshops die er gegeven zijn:

Hogeschool Zuyd: vanaf 2019 geef ik workshops over Mindfulness, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Positieve Psychologie aan studenten van Hogeschool Zuyd. De studenten hebben kennisgemaakt met Mindfulness, ACT en Positieve Psychologie door van alle drie de methodes veel oefeningen te ervaren. Zo konden ze dit ervaren voor zichzelf en ook konden nadenken hoe ze dit konden inzetten bij hun toekomstige patiënten. 

Gilde Opleidingen: binnen Gilde opleidingen geef ik verschillende workshops in bijvoorbeeld de keuzedeel weken. Dit zijn diverse workshops afhankelijk van de vraag en het thema. Zo hebben leerlingen kennisgemaakt met Mindfulness, ACT en Positieve Psychologie die het keuzedeel Jeugdzorg volgde en hoe ze dit voorzichzelf en binnen de jeugdzorg kunnen toepassen en hebben andere groepen workshops gevolgd over het thema mindfulness in de ouderenzorg. 

Basisschool de Zonnewijzer: hier heb ik leerlingen van groep 7 drie workshops mogen geven in Mindfulness, Positieve Psychologie en Yoga. Tijdens de workshops hebben de leerlingen vooral veel oefeningen gedaan waardoor ze konden ervaren wat mindfulness, yoga en positieve psychologie kan doen. Ze zijn zowel individueel als in groepen, met elkaar, aan de slag gegaan met verschillende thema's. Daarnaast hebben ze een werkboek mee naar huis gekregen waardoor ze thuis verder konden gaan met de oefeningen. 

Herman Broerenschool: hier hebben medewerkers kennisgemaakt met Mindfulness. Ik heb hier 3 workshops gegeven waaraan verschillende medewerkers konden deelnemen. Medewerkers vooral geoefenden met mindfulness en de koppeling gemaakt naar het onderwijs en naar hun leerlingen. 

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar: info@connectandsee.nl of bellen naar tel: 06-41984554

Naam:
Telefoon:
E-mail:
Over welke training heb je een vraag?
Bericht: