Workshops binnen organisaties en scholen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een workshops voor je personeel of studenten wilt organiseren. Connect & see biedt verschillende workshops op maat aan.

Al een aantal jaren heeft Connect & See verschillende workshops georganiseerd voor organisaties en binnen scholen. Afhankelijk van de vraag en behoefte kan er een workshop op maat aangeboden worden. Hieronder staan een aantal voorbeelden:

Hogeschool Zuyd: hier heb ik een aantal workshops over Mindfulness, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Positieve Psychologie voor studenten gegeven: de studenten hebben kennisgemaakt met Mindfulness, ACT en Positieve Psychologie door van alle drie de methodes veel oefeningen te ervaren. Zo konden ze dit ervaren voor zichzelf en ook konden nadenken hoe ze dit konden inzetten bij hun toekomstige patiënten. 

Basisschool de Zonnewijzer: hier heb ik leerlingen van groep 7 drie workshops mogen geven in Mindfulness, Positieve Psychologie en Yoga. Tijdens de workshops hebben de leerlingen vooral veel oefeningen gedaan waardoor ze konden ervaren wat mindfulness, yoga en positieve psychologie kan doen. Ze zijn zowel individueel als in groepen, met elkaar, aan de slag gegaan met verschillende thema's. Daarnaast hebben ze een werkboek mee naar huis gekregen waardoor ze thuis verder konden gaan met de oefeningen. 

Herman Broerenschool: hier hebben medewerkers kennisgemaakt met Mindfulness. Ik heb hier 3 workshops gegeven waaraan verschillende medewerkers konden deelnemen. Medewerkers vooral geoefenden met mindfulness en de koppeling gemaakt naar het onderwijs en naar hun leerlingen. 

Gemeente Roermond: voor de Gemeente Roermond heb ik workshops over mindfulness gegeven in het kader van de vitaliteitsmaand. Medewerkers hebben informatie gekregen over mindfulness en ook kunnen ervaren wat mindfulness is d.m.v. praktische oefeningen die ze thuis en op het werk kunnen toepassen waardoor ze eerder alert zijn op stress en hiernaar kunnen handelen. 

MEE Noord en Midden Limburg:  Medewerkers van MEE hebben hier kennisgemaakt met Mindfulness d.m.v. praktische oefeningen gericht op hoe ze om kunnen gaan met stress, hoe ze stress bij zichzelf kunnen herkennen en wat ze dan nodig hebben. Verder hebben we vooral oefeningen vanuit de mindfulness gedaan waarin de ervaring centraal stond. 

Vrijwilligerscentrale Venlo:  de vrijwilligers van de vrijwilligerscentrale hebben twee jaar achterelkaar de mogelijkheid gekregen om workshops over mindfulness te volgen. Hier hebben de vrijwilligers mindfulnessoefeningen gedaan waarbij het thema stress centraal stond en goed voor jezelf zorgen. 

Naam:
Telefoon:
E-mail:
Bericht: