MIND-craft training voor studenten

Deze training wordt gegeven aan studenten binnen het VO, MBO en HBO. De studenten bepalen zelf welke lessen ze in deze 8-weekse training willen hebben, de regie ligt bij de studenten!

Geregeld kreeg ik de vraag om een mindfulnesstraining aan studenten te geven. Ontzettend mooi en zinvol, maar als dit als verplicht vak wordt gegeven, dan is de vraag of je het doel van deze training gaat behalen.
Na een aantal van deze trainingen geven als verplicht vak, dacht ik dat dit anders kon. Hoe kon je de studenten de eigen regie geven? Aansluiten bij hun behoeftes i.p.v. dat je uitgaat van een protocol wat ze "moeten" volgen. 

Daarom is de training: MIND-craft ontwikkeld. 
Een training waar de studenten zelf de inhoud van de training gaan bepalen waarbij wel richting wordt geven aan de hand van bepaalde thema's. De thema's sluiten aan bij leefwereld van deze studenten en de lessen worden ontwikkelt met de methodes uit de Mindfulness, Acceptance and Commitment Therapy en Positieve Psychologie.

De studenten krijgen een werkboek waar ook wat opdrachten in staan voor thuis die soms met hun omgeving gemaakt worden.

Wil je dit ook voor je studenten waarbij het gevoel van welzijn wordt vergroot, ze beter om kunnen leren gaan met stress en meer veerkracht en flexibiliteit ervaren? 
Neem dan contact op voor meer informatie over deze training en de inhoud van deze thema's. 

Naam:
Telefoon:
E-mail:
Bericht: