Mindfulnesstraining voor volwassenen

Voor volwassenen wordt de MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) mindfulnesstraining aanboden en de MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy) mindfulnesstraining. Het is een training die zowel individueel als in een groep gevolgd kan worden.

Esther Helgers-Geelen heeft de afgelopen jaren verschillende opleidingen in Mindfulness gevolgd o.a. de postacademische opleiding tot mindfulnesstrainer bij het Radboud Universitair Medisch Centrum voor Mindfulness (kijk voor meer informatie bij: "Over Connect & See")

Wil je een mindfulnesstraining in een groep volgen? Kijk dan hieronder wanneer de trainingen gepland zijn. Wil je liever een individuele mindfulnesstraining op maat volgen? Kijk dan bij "Individuele trainingen en coaching" in de menubalk 
Nadat je je hebt aangemeld voor een training, volgt er altijd eerst een intakegesprek.


De mindfulnesstrainingen worden vaak vergoed door de zorgverzekeraars omdat ik een categorie 1 mindfulnesstrainer ben bij de VMBN. Dit is de hoogste categorie die je als mindfulnesstrainer kunt krijgen middels studie en ervaring. Daarnaast ben ik een Mindfulness Professional bij de VVM. Ook werkgevers vergoeden vaak trajecten en trainingen. Dit vanuit het budget van opleidingen en studies of in het kader van vitaliteit. Geplande trainingen: 

→ Mindfulnesstraining van 8 weken. Start 25 januari 2021 (19:00 uur t/m 21:30 uur) 6 plekken vrij
of
→ Mindfulnesstraining van 8 weken. Start 22 februari 2021 (19:00 uur t/m 21:30 uur) 6 plekken vrij
of
→ Mindfulnesstraining van 8 weken. Start 25 februari 2021 (19:00 uur t/m 21:30 uur) 6 plekken vrij
of
 Mindfulnesstraining van 8 weken. Start 31 mei 2021 (19:00 uur t/m 21:30 uur) 6 plekken vrij


Er zijn ook online trainingen te volgen.Dit kun je lezen op deze pagina → online mindfulness based stress redunction training. Je kunt op deze pagina ook lezen wanneer er een online training start.


Kijk ook bij speciale mindfulnesstraining voor mindfulnesstraining voor thuiswerkers en een mindfulnesstraining voor opvoeders
→ Klik hier voor meer informatie: speciale mindfulnesstrainingen


 

Naam:
Telefoon:
E-mail:
Bericht: