Mindfulnesstraining voor volwassenen

Voor volwassenen zijn er mindfulnesstrainingen. De mindfulnesstraining voor volwassenen wordt gegeven door Esther Helgers-Geelen. Esther is o.a. opgeleid door het Radboud Universitair Medisch Centrum voor Mindfulness.

Voor volwassenen wordt de MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) mindfulnesstraining aanboden en de MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy) mindfulnesstraining. Het is een training die zowel individueel als in een groep gevolgd kan worden. De voorkeur gaat uit naar het volgen van een training in een groep, aangezien je dan ook van andere deelnemers de ervaringen kan horen en kan delen met elkaar. Esther Helgers-Geelen heeft de afgelopen jaren verschillende opleidingen in Mindfulness gevolgd (lees voor meer informatie bij: "Over Connect & See") o.a. de postacademische opleiding tot mindfulnesstrainer bij het Radboud Universitair Medisch Centrum voor Mindfulness.

Kijk hieronder voor meer informatie over de training:
Geplande trainingen: 


Mindfulnesstraining (MBSR) van 8 weken
Klik op de mindfulnesstraining voor meer informatie:


→Mindfulnesstraining van 8 weken start 2 september (9:30 uur tot 12:00 uur) Nog 5 plekken vrij
of 
Mindfulnesstraining van 8 weken start 7 september (19:00 uur t/m 21:30 uur)  Nog 6 plekken vrij
of 
Mindfulnesstraining van 8 weken start  30 oktober (19:00 uur t/m 21:30 uur) Nog 6 plekken vrij
of
Mindfulnesstraining van 8 weken start 9 november (19:00 uur t/m 21:30 uur) Nog 6 plekken vrijDe meeste ziektekostenverzekeringen vergoeden de mindfulnesstraining. Informeer bij je ziektekostenverzekering of dit bij jou ook zo is. Ook werkgevers staan er vaak voor open om deze training te vergoeden, aangezien het vele voordelen biedt als een werknemer deze training volgt. Kijk bij vergoedingen welke opties er allemaal zijn. 


 

Naam:
Telefoon:
E-mail:
Bericht: