Mindfulnesstraining voor volwassenen

Voor volwassenen zijn er mindfulnesstrainingen. De mindfulnesstraining voor volwassenen is de training waarin Esther Helgers-Geelen in is opgeleid door het Radboud Universitair Medisch Centrum voor Mindfulness.

Voor volwassenen wordt de MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) mindfulnesstraining aanboden en de MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy) mindfulnesstraining. Het is een training die zowel individueel als in een groep gevolgd kan worden. De voorkeur gaat uit naar het volgen van een training in een groep, aangezien je dan ook van andere deelnemers de ervaringen kan horen en kan delen met elkaar. Esther Helgers-Geelen heeft de afgelopen 4 jaar verschillende opleidingen in Mindfulness gevolgd (lees voor meer informatie bij: "Over Connect & See") o.a. de postacademische opleiding tot mindfulnesstrainer bij het Radboud Universitair Medisch Centrum voor Mindfulness. Voor volwassenen wordt de training gegeven waarin Esther in is opgeleid bij het Radboud. 

Kijk hieronder voor meer informatie over de training:
Geplande trainingen: 

Mindfulnesstraining (MBSR) van 8 weken incl. een halve stiltedag/oefendag:
Klik op de mindfulnesstraining voor meer informatie:

→ Mindfulnesstraining van 8 weken start 18 mei 2020
of
Mindfulnesstraining van 8 weken start 28 mei 2020
of
Mindfulnesstraining van 8 weken start 1 september 2020
of 
Mindfulnesstraining van 8 weken start  27 oktober 2020
of
Mindfulnesstraining van 8 weken start 2 november 2020De meeste ziektekostenverzekeringen vergoeden de mindfulnesstraining. Informeer bij je ziektekostenverzekering of dit bij jou ook zo is. Kijk verder bij vergoedingen op deze website voor meer informatie.


 

Naam:
Telefoon:
E-mail:
Bericht: