Mindfulnesstraining voor volwassenen

Voor volwassenen wordt de MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) mindfulnesstraining aanboden en de MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy) mindfulnesstraining. Het is een training die zowel individueel als in een groep gevolgd kan worden.

Esther Helgers-Geelen heeft de afgelopen jaren verschillende opleidingen in Mindfulness gevolgd o.a. de postacademische opleiding tot mindfulnesstrainer bij het Radboud Universitair Medisch Centrum voor Mindfulness (kijk voor meer informatie bij: "Over Connect & See")

Wil je een mindfulnesstraining in een groep volgen? Kijk dan hieronder wanneer de trainingen gepland zijn. Wil je liever een individuele mindfulnesstraining op maat volgen? Kijk dan bij "Individuele trainingen en coaching" in de menubalk 
Nadat je je hebt aangemeld voor een training, volgt er altijd eerst een intakegesprek.


De mindfulnesstrainingen worden vaak vergoed door de zorgverzekeraars omdat ik een categorie 1 mindfulnesstrainer ben bij de VMBN. Dit is de hoogste categorie die je als mindfulnesstrainer kunt krijgen middels studie en ervaring. Daarnaast ben ik een Mindfulness Professional bij de VVM. Ook werkgevers vergoeden vaak trajecten en trainingen. Dit vanuit het budget van opleidingen en studies of in het kader van vitaliteit. 

Geplande trainingen: 

→ Mindfulnesstraining van 8 weken. Start dinsdag 7 september 2021 (19:00 uur t/m 21:30 uur)
of
→ Mindfulnesstraining van 8 weken. Start maandag 20 september 2021 (19:00 uur t/m 21:30 uur)
of
→ Mindfulnesstraining van 8 weken. Start woensdag 6 oktober 2021 (19:00 uur t/m 21:30 uur)
of 
→ Mindfulnesstraining van 8 weken. Start maandag 22 november 2021 (19:00 uur t/m 21:30 uur) 
of
→ Mindfulnesstraining van 8 weken. Start maandag 17 januari 2022 (19:00 uur t/m 21:30 uur) 

 

Naam:
Telefoon:
E-mail:
Over welke training heb je een vraag?
Bericht: