MIND-craft training voor studenten

Deze training wordt gegeven aan studenten binnen het VO, MBO en HBO. De studenten bepalen zelf welke lessen ze interessant vinden en krijgen zo regie over de training. Deze training is ook individueel te volgen bij Connect & See.

Als je als onderwijsinstelling de studenten handvaten wil geven hoe ze met bijvoorbeeld stress om kunnen gaan, goed voor zichzelf kunnen zorgen, meer (psychologische)flexibiliteit kunnen ervaren en het gevoel van welzijn kunt vergroten, dan is het interessant hoe je de studenten kunt motivreren EN ze daarnaast het bovenstaande kunt meegeven. 

Daarom is de training: MIND-craft ontwikkeld. 
Een training waar de studenten zelf de inhoud van de training gaan bepalen. Ze kunnen kiezen uit thema's die aansluiten bij de leefwereld van deze studenten. De lessen die dan worden gegeven zijn ontwikkelt met de methodes uit de Mindfulness, Acceptance and Commitment Therapy en Positieve Psychologie.

De training/lessen kunnen 3 t/m 12 weken duren. Dit is afhankelijk van de vraag.
De studenten krijgen een werkboek aangepast op de thema's die zij uitkiezen. 


Wil je dat je studenten beter om kunnen leren gaan met stress en meer veerkracht en flexibiliteit ervaren en het gevoel van welzijn wordt vergroot? 
Neem dan contact op voor meer informatie over deze training en de kosten.

Wil je individueel deze training volgen?
Deze training wordt ook individueel gegeven. Jij bepaalt welke thema's passend zijn bij de situatie waar je in zit. Zo bepaal je zelf je training en krijg je die handvaten waar je behoefte aan hebt. Jij hebt de regie en bepaalt je traject. 

Als je je aanmeld krijgt je altijd eerst een intakegesprek om te bekijken of dit het meest geschikte traject voor jou is.

Stuur een mail naar: info@connectandsee.nl om te informeren naar de mogelijkheden en de kosten. 


                                                     

Naam:
Telefoon:
E-mail:
Over welke training heb je een vraag?
Bericht: